Народний депутат України VII скликання

Олександр Мочков

КРИМ ВСТАВАЙ!

Сьогодні 7 грудня 2013 в Сімферополі на центральній площі міста перед будівлею Ради міністрів АР Крим в рамках ЕвроМайдан - Крим ! пройшла акція - КРИМ ВСТАВАЙ ! В акції взяли участь більше п'ятисот чоловік . Перед учасниками акції виступив народний депутат України Мочков А.Б. Він поінформував присутніх про те як проходить Майдан у Києві та про основні висунутих вимогах опозиції.

Це - звільнення незаконно затриманих активістів Майдану. Покарання людей , винних у побитті мирних демонстрантів і журналістів. Дострокові вибори Президента і парламенту. Відставка уряду. Також Мочков А.Б. звернувся до представників силових структур присутніх на акції із закликом не виконувати злочинних наказів нинішньої влади.

Після учасники пройшли вулицями міста до представництва президента України в АР Крим . По завершенню акції було зачитано та прийнято звернення до лідерів опозиційних фракцій ВР України з метою дострокового припинення повноважень Верховної Ради Автономної Республіки Крим та призначення позачергових виборів до Верховної Ради АР Крим .

Евромайдан в Сімферополі 7 грудня