Народний депутат України VII скликання

Олександр Мочков

Депутати УДАРу приїхали до Криму

Вчора відбулася робоча поїздка до Криму народних депутатів України від УДАРу Новак, Різаненко і Чумака. Відвідали кілька об'єктів збройних сил України, які заблоковані проросійськи налаштованими людьми, не можу сказати, що кримчанами, оскільки на власні очі спостерігав так звані застави та пікети складаються з козаків, явно не з Криму і не з Севастополя. Деякі активісти, які блокують вхід у військові частини агресивно налаштовані і розмовляють з російським акцентом.

Без провокацій вчора не обійшлося , біля регіонального управління прикордонної служби у м. Сімферополі, люди блокують вхід в будівлю прикордонної служби облили зеленкою народного депутата Віктора Чумака.

Також поспілкувалися з офіцерами 36-ий окремої бригади берегової охорони ВМС України в Перевальному. Офіцери підтримують у ввірених підрозділах бойовий дух і розуміють всю відповідальність лежить на їх плечах і залишаються вірні присязі. Військові наполягають на необхідності якнайшвидшого вирішення нинішньої ситуації в Криму і сподіваються на те, що це буде зроблено мирними, дипломатичними і політичними методами.