Народний депутат України VII скликання

Олександр Мочков

З Днем незалежності України

23 роки незалежності України! Багато чи мало? Важко відповісти на це питання одразу. Якщо порівнювати з іншими потужними Європейськими країнами то мабуть мало, а якщо порівняти скільки існує Україна і скільки з цих років існування вона є насправді незалежною, то - це багато.

Після розпаду СРСР та отримання незалежності виросло вже нове покоління, покоління справжніх патріотів, воїнів та захисників, щиро люблячих свою Державу, які зараз захищають суверенітет та теріторіальну цілісність нашої країни на Сході. Вони про "совок" чули може від батьків, може хтось цікавився історією того часу, але я впевненний, що вони вже ніколи, нікому не дозволять повернути нашу Україну в радянське минуле, яке сьогодні так намагається зробити кремль. Незламний дух, сильна воля, відчайдушний патріотизм - це ще не всі риси, які характеризують українців! Для нас завжди свобода відігравала основну мету в житті. Бути вільним, думати і казати, що ти вважаєш за потрібне не залежно від того де ти мешкаєш. Ми бачили і відчували завжди підтримку українців, які живуть і в інших державах, особисто там де є наші діаспори, які теж роблять все можливе задля нашої незалежності.

Дорогі співвітчизники, щиро вітаю Вас з Днем незалежності України! Сьогоднішні події, як ніколи згуртували нас усіх біля однієї мети! Мети - бути вільними, бути незалежними, бути ще більш патріотичними, захищати та любити ще набагато сильніше нашу Україну бо вона у нас одна, а ми її діти. Я переконанний, що найближчим часом закінчиться все жахіття принесене терористами на Донбас і Крим повернеться до нас!

За нами правда бо ми захищаємо свою землю!

Хочеться процитувати Шевченка:

"І на оновленій землі
Врага не буде, супостата,
А буде син і буде мати,
І будуть люди на землі"

СЛАВА УКРАЇНІ!