Народний депутат України VII скликання

Олександр Мочков

Партія «УДАР» твердо стоїть на позиції щодо необхідності висунення єдиного кандидата від опозиційних партій

У не залежності від чуток з КСУ щодо часу проведення київських виборів, позиція партії з цього питання залишається незмінною.

Влада чудово розуміє, що виграти на вільних і демократичних виборах вона не зможе. Тому вона робить усе можливе, щоб створити видимість своєї перемогти шляхом маніпуляцій, фальсифікацій та тиску. Так є в Києві, так є і по всій країні.

Затягування з проведенням виборів у Києві немає жодних правових підстав і має винятково технологічний характер – забезпечити перемогу провладного кандидата. Кандидата, який представлятиме інтереси влади, а не інтереси киян.

Партія «УДАР» твердо стоїть на позиції щодо необхідності висунення єдиного кандидата від опозиційних партій і закликатиме своїх виборців голосувати саме за нього.

Формула демократії у застосуванні до столиці проста: вибори в Києві мають бути проведені вчасно і чесно. Крапка. Усе інше від лукавого.

Якщо влада спробує продовжити роботу нинішньої Київради після 2 червня, ми не дамо їй працювати і продовжувати грабувати місто (бо її повноваження закінчаться).