Народний депутат України VII скликання

Олександр Мочков

Мін'юст закінчив розробку проекту закону про проведення повторних виборів у проблемних округах

Мін'юст уже закінчив розробку проекту закону про проведення повторних виборів у проблемних округах, в яких на виборах 28 жовтня 2012 р. не вдалося встановити результати.

Документ ще офіційно не зареєстрований у Верховній Раді. Але влада має намір його прийняти до травня, щоб виконати вимогу Європейського союзу. Самі вибори, за задумом Банкової, як стверджують джерела «Главкому», пройдуть в липні 2013 року.

Влада відчуває, що втрачає підтримку в країні, тому намагається усіма правдами та неправдами уникнути поразки на майбутніх перевиборах по 5 округах до ВРУ. Як свідчить практика, без реальної підтримки людей дуже важко «намалювати» свою перемогу. Ці вибори мають остаточно засвідчити початок кінця Партії регіонів.

Опозиційні політичні сили готові до такого розвитку подій. Вони готові ще раз підтвердити свою перемогу. Цього разу ще з більшим відривом.

Вибори в п‘яти округах мають стати майданчиком для випробовування технологій протидії адміністративному ресурсу та спільних дій опозиційних політичних сил під час президентських виборів.