Народний депутат України VII скликання

Олександр Мочков

УДАР вимогає покласти край політичним репресіям

Підготовка нової резолюції Сенату США із вимогами покласти край політичним репресіям та звільнити Юлію Тимошенко свідчить, що у цивілізованому світі не мають намірів «звикати» до диктаторських замашок цієї влади.

Розрахунок на те, що критика з боку ЄС та США потрібна лише для проформи і  за нею не буде жодних жорстких кроків щодо влади – глибока помилка.

Діюча влада заслуговує на міжнародні санкції, і лідер та спікери УДАРу неодноразово наголошували на цьому під час зустрічей із міжнародними партнерами.

Але нас непокоїть доля країни, яка так само може постраждати у разі, коли влада своїм зухвалим нехтуванням справедливої критики з боку цивілізованих країн світу, продовжить провокувати їх до більш жорстких дій.

Партія УДАР вимагає від влади та усіх чиновників причетних до політичних репресій та антидемократичної політики адекватно відреагувати на сигнали із боку міжнародної спільноти. Бодай з тієї причини, що після усунення від влади і притягнення до відповідальності за вчинені зараз злочини їм важко буде знайти порятунок навіть в еміграції.