Народний депутат України VII скликання

Олександр Мочков

4 липня став днем ганьби у ВР

4 липня став днем ганьби у ВР.
Так звана більшість із ПР, КПУ, тушок і позафракцйних прийняли десятки антинародних законів та не забули прийняти закони для себе – свого бізнесу і своїх кланів.

Протягли векселі. Якщо вам скоро зарплати виплатять векселями – не дивуйтеся.
Тепер автомобілі для простих украінців будуть коштувати мінімум на 8 тисяч гривень дорожче. Подякуйте за це партіі Регіонів, комуністам і позафракційним.
Всі корупційні, лобістські і відверто незаконні рішення були протягнуті саме за допомогою «тушок» і низки позафракційних.
«Тушки» цілком заслуговують на презирство, з яким до них ставляться у суспільстві. Відпрацьовуючи замовлення господарів, вони слухняно підтримували усі корупційні і лобістські рішення.
Деякі з позафракційних депутатів, які голосували за згадані законопроекти, ще напередодні говорили, що боронитимуть Конституцію і проявлять солідарність з колегами Домбровським і Балогою. Що змінилося за ніч? Настало прозріння? Чи «покращення»?
Ми шукаємо механізм, щоб виборці могли відкликати зрадників-«тушок», відправити їх на політичну пенсію.
Ми будемо збирати підписи за проведення позачергової сесії – щоб ухвалити закони, потрібні для європейської інтеграції і розвитку країни.
День, ознаменований прийняттям ганебних законопроектів для влади, і закінчився ганьбою.
Депутатів Партії регіонів застали за розпиттям спиртних напоїв прямо в залі Верховної Ради.