Народний депутат України VII скликання

Олександр Мочков

З Днем Конституції України

 

Шановні співвітчизники!
Щиро вітаю Вас із визначним державним святом - Днем Конституції України. Прийняття Основного Закону стало точкою відліку нової епохи в історії нашої держави. Українська нація зробила незворотній вибір на користь національного самовизначення та верховенства права, утвердження в Україні європейських політичних, соціальних, економічних і гуманітарних стандартів, забезпечення прав і свобод людини.
28 червня 1996 року увійшло в новітню історію нашої держави як День великого загальнонаціонального консенсусу, верховенства національних інтересів над швидкоплинною політичною кон’юнктурою. Прийнята цього дня нова Конституція суверенної України втілила досягнення вітчизняної й світової конституційної науки та практики конституційного будівництва, викристалізувала національну ідею, відобразила ментальність, волю та прагнення українського народу до власної національної державності.
Від усього серця бажаю вам міцного здоров'я та творчого натхнення, добробуту і затишку у ваших родинах, мудрості і далекоглядності, високих досягнень, успіхів у праці та нових звершень заради реалізації принципів Основного Закону нашої Вітчизни – народовладдя, гуманізму та законності.

Наша держава була, є та буде незалежною, суверенною та неподільною европейською країною. Військова агресія проти нашої країни ще більше згуртує суспільство задля подолання всіх негараздів які зараз переживає Україна!
Слава Україні!